Jonna Consten

Ik ben Jonna Consten, de foto die je hier ziet is genomen in 2016, toen ik zwanger was van onze zoon. Voor mij een hele bijzondere en fijne periode om op terug te kijken. Een periode waarin ik o.a. had besloten om de HypnoBirthing® cursus te gaan volgen om me voor te bereiden op de geboorte. Een besluit waar ik heel erg blij mee ben. Ik ben dan ook trots dat ik mezelf ervaringsdeskundige mag noemen als het om HypnoBirthing® gaat. Het resultaat was een mooie en zachte geboorte van onze zoon in juli 2016. Een prachtige start voor ons drieën.

Ik voelde heel sterk de behoefte om andere vrouwen te inspireren en te helpen om ook een zachte en kalme geboorte te mogen ervaren, een herinnering voor het leven. Want dat gun ik elke vrouw!

Om dit te kunnen doen heb ik de opleiding gevolgd tot officieel gecertificeerd HypnoBirthing® docent, The Marie Mongan Method. Ik hoop dat ik veel mama’s en geboortepartners mag verwelkomen en inspireren in mijn cursus zodat de geboorte iets wordt om naar uit te kijken. Dat het een mooie herinnering wordt voor de moeder, de geboortepartner en de baby. Want dat gun ik iedereen! Zoals de quote van Marie Mongan al aangeeft: ‘When you change the way you view birth, the way you birth will change’. En daar gaan we samen voor zorgen in de cursus.

Voor meer informatie kijk op www.hypnobirthingbijjonna.com