Jolanda van den Bosch

Als eerste gefeliciteerd!
En wat goed dat je op zoek bent naar een zwangerschapscursus.

Mijn naam is Jolanda van den Bosch en eigenaar van De GeboortePartner. Zelf ben ik samen met mijn man trotse ouders van onze 3 jongens (geboren in 2008, 2012 en 2014) en sinds de bevalling van mijn oudste zoon heb ik al de behoefte gehad om aanstaande ouders te willen voorbereiden omdat een heleboel van wat ik heb ervaren nooit iemand me over had verteld. Na de geboorte van mijn jongste dus een aantal jaren later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik helemaal voor mijn passie gegaan. Inmiddels heb ik mijn vaste baan opgezegd en heb ik een praktijk aan huis en blijf ik uiteraard opleidingen en cursussen doen om mezelf nog meer onder te dompelen in kennis over deze bijzondere tijd.

De cursus HypnoBirthing vind ikzelf een hele mooie complete cursus die ik met heel veel plezier geef. Wel heb ik de cursus aangepast naar Nederlandse maatstaven en daardoor ook meer toegankelijk voor het Nederlands publiek. Zelf ben ik theoretisch aangelegd en geef daarom vele voorbeelden in mijn cursus. En door leuke oefeningen ervaar je zelf gelijk ook wat de mogelijkheden zijn! De cursus geef ik zowel in groepsvorm als in Privé en zowel in het Nederlands als in het vloeiend Engels.

Ik nodig je uit om op mijn website te kijken en als je vragen hebt, kun je me altijd mailen naar info@degeboortepartner.nl of bellen/appen op 06-531 85 039.

Lieve groet,
Jolanda van den Bosch

De GeboortePartner
Jolanda van den Bosch
Gele Lis 6
6661LG ELST
06-53185039
www.degeboortepartner.nl
info@degeboortepartner.nl