Demelza Kaandorp

Demelza Kaandorp

Mijn naam is Demelza Kaandorp en ik heb mijn passie gevonden in HypnoBirthing!

In 2013 is mijn zoon geboren na een geplande keizersnee. Ik was onzeker, zette mijn instinct opzij en volgde (goedbedoelde) adviezen van zorgverleners. Na de geboorte heeft mijn zoon een slechte start gehad en hield ik er een heel ontevreden, verdrietig gevoel aan over.
Dit zat mij nog steeds dwars tijdens de zwangerschap van mijn dochter in 2015. Ik kwam in mijn zoektocht HypnoBirthing tegen en alles viel op zijn plek. Mijn dochter is op een natuurlijke, ontspannen manier geboren en wat voelde ik mij krachtig!
Ik wist het meteen, HypnoBirthing is de beste allround zwangerschapscursus die iedere vrouw zou moeten kennen! Het vertrouwen dat je terug krijgt in jouw lichaam en de band die je al opbouwt met je ongeboren kindje. De vaders, die door deze cursus ook veel meer vertrouwen krijgen in hun rol als geboortepartner. En heel belangrijk, de omstandigheden die je creeërd  voor een mooie geboorte voor jullie kindje.
Begin 2016 heb ik de opleiding gevolgd tot HypnoBirthing practioner. Half 2016 ben ik met mijn gastouderopvang gestopt omdat dit niet te combineren was voor mijn gezin en het volgen van mijn nieuwe passie.
Nu valt alles op zijn plek en ik ben er dan ook helemaal klaar voor om mijn kennis te delen met zo veel mogelijk andere moeders! Niet zweverig, maar ontspannen,  praktisch en gezellig!

Voor meer informatie kunt u terecht op de facebook pagina: Vol Verwachting HypnoBirthing + en ook de website komt binnenkort online.
Voor vragen en/of aanmeldingen kunt u mij bereiken op 06-44788633 of via de_melza@hotmail.com

Warme groet,
Demelza