Aline Kiers

Aline Kiers

Aline Kiers is al sinds 2010 met plezier werkzaam als verloskundige in Amsterdam.

Tijdens haar werkzaamheden viel het haar op wat het positieve effect van HypnoBirthing is op de zwangerschap, de geboorte en de periode na de geboorte. Het vertrouwen dat mensen krijgen in elkaar en in het lichaam. De band die groeit tussen (geboorte)partner en zwangere en de aandacht die naar de ongeboren baby gaat wat ontzettend belangrijk is voor de hechting tussen ouder en kind.

Mooie, rustige en liefdevolle geboortes zijn veelal het resultaat. Stellen die HypnoBirthing hebben gevolgd kijken over het algemeen positief terug op de geboorte, ongeacht wat de uitkomst is.

Aline is van mening dat HypnoBirthing de beste allround zwangerschapsvoorbereiding is en om deze reden heeft zij in februari 2016 de opleiding tot HypnoBirthing-docent gevolgd.

Haar eerste officiële HypnoBirthing-moeder is Christy van Drie, vriendin en huisarts. Christy is zo enthousiast over de cursus en is om deze reden tevens de opleiding tot HypnoBirthing-docent gestart in augustus 2016.

Aline besloot haar werkzaamheden als verloskundige op een laag pitje te zetten en samen met Christy start ze het bedrijf Motion of Mind.

Hun gezamenlijke doel is HypnoBirthing op de kaart te zetten en door hun medische achtergrond dit passend te maken bij het verloskundig zorgsysteem in Nederland. Cliënt en zorgverlener naar elkaar toe brengen en zorgen dat er meer blije ouders en blije baby’s geboren worden.

Niet zweverig, maar praktisch, leuk en ontspannen begeleiden zij nieuwe ouders tijdens hun cursus.

Motion of Mind werkt met verschillende verloskundigen praktijken in Amsterdam.

Voor meer informatie over data, locaties en kosten:

info@motionofmind.nl

www.motionofmind.nl