Marjolijn Stapel

Marjolijn Stapel werkt samen met Anita Hoogendoorn als HypnoBirthing docent in Bilthoven en Hilversum onder de naam SubSense. Zij hebben beiden jarenlange ervaring als verloskundigen. De missie is om zwangeren en hun geboortepartners voor te lichten en voor te bereiden op ontspannen ouderschap. Hiervoor geven zij de cursus HypnoBirhting voor een kalme geboorte en de cursus Bringing Baby Home om de ouders als team te versterken en om een veilig thuis te creëren voor hun baby. Jonge ouders kijken positief terug op het geboorteproces ongeacht waar dit plaatsvond en ongeacht het resultaat.

Hulpverleners staan versteld van het vermogen van de zwangeren om zich volledig over te geven aan de geboorte.

De positieve geboorteverhalen die ze terughoren van de cursisten, motiveren Marjolijn en Anita om HypnoBirthing te blijven geven en bekender te maken. Dit doen zij door het geven van klinische lessen in ziekenhuizen en voorlichtingen op de praktijken van verloskundigen en in kraamcentra. Hierdoor en door de resultaten die hulpverleners zien, weten ook zij onze cursussen te vinden.

Website: www.subsense.nl       Mail: info@subsense.nl

Als verloskundigen en HypnoBirthing docenten onderstrepen Marjolijn en Anita de meerwaarde van vertrouwen en ontspannen voor en tijdens het geboorteproces. De voorbereiding samen met de geboortepartner is daarbij van wezenlijk belang. Alle zintuigen worden ingezet bij de lessen. In de sfeervolle ruimten in de bossen van Bilthoven en Hilversum, wordt van geur, aanraking, beeld en geluid gebruik gemaakt om lichaam en geest te conditioneren om volledig los te laten en te ontspannen.  Als een nog hechter team dan voorheen sluiten de cursisten de cursus af. Ze zijn dan in staat om overal en op elk gewenst moment innerlijke rust en ontspanning te vinden.