Carlijn Hazewinkel

Ik ben Carlijn, yogadocent, HypnoBirthing docent, mama van twee en heel gelukkig getrouwd met Claas.

De geboortes van onze twee kinderen waren allebei zo prachtig, dat ik het het liefst van de daken wilde schreeuwen. Onze dochter werd binnen 5 uur geboren, thuis in een badje in de woonkamer, in complete stilte en ik heb haast geen pijn ervaren. De kraamverzorgster zei dat ze nog nooit zo’n ontspannen sfeer had meegemaakt en de verloskundige geloofde niet eens dat ik weeën had! De geboorte van onze zoon was haast nog mooier; ik kreeg zelfs een hot stone massage tijdens de weeën! Ik voelde me sereen, veilig, ontspannen en geliefd. Ik vond het ook hard werken en er waren heel wat innerlijke conflicten, maar door de HypnoBirthing kon ik die delen en loslaten. Mijn man en ik hebben echt samen naar de geboortes toegeleefd en zijn hierdoor allebei gegroeid; als man, als vrouw, als stel. We hebben geleerd los te laten, moedig te zijn en ons eigen gevoel te volgen. (Zie voor het hele verhaal www.prachtigegeboorte.nl/­hypnobirthingdocent)

En dat is ook wat ik terug krijg van ‘mijn’ cursisten; dat ze vol vertrouwen toeleven naar de geboorte en dat ze als stel nader tot elkaar komen. Dat het zo fijn is om samen stil te staan bij de komst van de lieve kleine baby. En dat het zo’n praktische cursus is en juist helemaal niet zweverig.

Veel stellen volgen ook juist de cursus bij de komst van hun tweede kindje, omdat ze meer de regie willen hebben en het meer samen en relaxter willen ervaren.

Ik kan je persoonlijk begeleiden helemaal tot na de geboorte met extra mailtjes en telefoontjes; zodat jullie vol vertrouwen toeleven naar de geboorte van jullie kindje; kalm en zacht, precies zoals de natuur het bedoeld heeft!

Dus geef je baby en jullie zelf ontspanning cadeau. Keep calm and HypnoBirth!

Extra: Volg een privé cursus bij jullie thuis!

 

Contact:

Website: www.prachtigegeboorte.nl

Email: info@prachtigegeboorte.nl

Tel: 06-33 97 67 63